salonalicja.pl opinie

To miejsce pełne kosmetyków i opisanych rytuałów pielęgnacyjnych. Dzielimy się doświadczeniami z kosmetologii i nowościami z drogerii. To miejsce na wymianę kosmetyków, podpowiedzi jak dbać o siebie, o swoją cerę oraz triki make upowe! Dzielimy się ciekawostkami znalezionymi w sieci.
Awatar użytkownika
urszula85

salonalicja.pl opinie

Post autor: urszula85 »

Nadszedł ten dzień, w którym zdecydowałam wybrać się do salonu piękności i pokonać pierwsze oznaki dojrzałego wieku :-p Jestem z Gdyni, więc szukam w Trójmieście profesjonalnego gabinetu medycyny estetycznej. Czy Salon Alicja to dobry wybór? Znacie? Byliście? Napiszcie swoje opinie :-) salonalicja.pl
Awatar użytkownika
Okruszek

Re: salonalicja.pl opinie

Post autor: Okruszek »

W salonalicja.pl korzystam z regularnie z manicure i pedicure. Z zabiegów antyaging jeszcze nie korzystałam, ale jeśli przyjdzie odpowiedni czas – pewnie skorzystam. Moja opinia o tym salonie może być tylko pozytywna. Wiem, że pracujące tam osoby mają ogromną wiedzę i doświadczenie. Są w stanie dobrać zabiegi odpowiednie dla indywidualnych potrzeb. Dla mnie dużym plusem salonu jest także higiena tego miejsca – lśniąco czysto, a to przecież ważne.
Awatar użytkownika
Otylka

Post autor: Otylka »

Ja mam o nich bardzo dobrą opinię. salonalicja.pl odwiedziłam wielokrotnie i zawsze chętnie tam wracam. Pełen profesjonalizm – zawsze doradzą jeśli chodzi o zabieg. Nie wciskają nic na siłę – wszystko dobrane indywidualnie do klienta i jego potrzeb. Śmiało korzystaj. Myślę, że będzie zadowolona. Ludzie z pasją i doświadczeniem.
Awatar użytkownika
aldona563

Post autor: aldona563 »

Jestem pewna, że będziesz zadowolona tak jak inne zadowolone użytkowniczki. Sama korzystam z usług salonalicja.pl już od dłuższego czasu i niezmiennie mam o salonie bardzo dobrą opinię.
Awatar użytkownika
anna653

Post autor: anna653 »

Mi również bardzo się podobało w salonalicja.pl. Mają swój fajny klimat i są bardzo profesjonalne. Nic na odwal, nic na szybko. Zabiegi są wykonywane precyzyjnie, a ja mam pewność, że będę po nich wyglądać bosko. Dlatego ja też mam dobrą opinię o tym miejscu.
Awatar użytkownika
ewelina634

Post autor: ewelina634 »

W salonalicja.pl mają bardzo szeroki wachlarz usług. Ceny też przystępne, więc myślę, że każda z nas znajdzie tu coś dla siebie. Mi szczególnie przypadły do gustu te skierowane do kobiet po ciąży, redukcja rozstępów i blizn. Efekty są spektakularne. Oczywiście również mam o salonie bardzo dobrą opinię.
Awatar użytkownika
majka634

Post autor: majka634 »

Ja i moje znajome mamy bardzo dobrą opinię o salonalicja.pl. To miejsce jedyne w swoim rodzaju i oferujące nie tylko usługi na najwyższym poziomie, ale również świetną atmosferę, w której można się zrelaksować i wypocząć.
Awatar użytkownika
alicja958

Post autor: alicja958 »

Uwielbiam wizyty w salonalicja.pl. Po każdej z nich czuję się wypoczęta, zregenerowana no i przede wszystkim piękna. Dlatego polecam niezdecydowanym i poszukującym miejsca z dobrą opinią.
Awatar użytkownika
krysia317

Post autor: krysia317 »

Bardzo często korzystam z zabiegów na salonalicja.pl, dlatego mogę wyrazić swoją opinię. Lubię tam wracać, bo czuć, że panie mają dużą wiedzę. Polecam ten salon.
Awatar użytkownika
benia449

Post autor: benia449 »

Salonalicja.pl poleciła mi koleżanka, która ma dobrą opinię o nich. Dzięki niej znalazłam idealną specjalistkę, która usunie mi zbędne zmarszczki. Polecam wszystkim.
Awatar użytkownika
ada562

Post autor: ada562 »

Jeśli chodzi o likwidację zmarszczek, to polecam salonalicja.pl. Mają nowoczesne metody zabiegów, a ceny nie są wygórowane. Dobre opinie o nich mnie zachęciły.
Awatar użytkownika
wera507

Post autor: wera507 »

W salonalicja.pl można znaleźć zabiegi zarówno, dla pań, jak i mężczyzn. Dobre opinie zachęciły mnie, aby tam pójść. Zawsze jestem zadowolona z efektów.
Awatar użytkownika
iga024

Post autor: iga024 »

W mojej opinii salonalicja.pl to jeden z najlepszych w Trójmieście. Często tam chodzę na różne zabiegi, choć nie potrzebuję jeszcze tych na zmarszczki. Polecam ten salon wszystkim paniom.
Awatar użytkownika
hela073

Post autor: hela073 »

Od czasu do czasu korzystam z zabiegów estetycznych. Polecam salonalicja.pl, bo sama ich sprawdziłam. Mam dobrą opinię o nich, bo mają spore doświadczenie.
Awatar użytkownika
freja716

Post autor: freja716 »

Mam taką opinię, że w zabiegach estetycznych duże znaczenie ma wiedza. Mają ją specjalistki z salonalicja.pl. Dla każdego dobiorą odpowiedni zabieg.
Awatar użytkownika
tonia007

Post autor: tonia007 »

Salonalicja.pl poleciła mi siostra, która była u nich i ma dobrą opinię. Panie mają dużą wiedzę i doświadczenie. Dlatego uważam, że można ich polecić.
Awatar użytkownika
wiki900

Post autor: wiki900 »

Mam taką opinię, że salonalicja.pl jest jednym z najlepszych w Trójmieście. Mają dużą ofertę zabiegów estetycznych. Ja ich szczerze polecam.
Awatar użytkownika
inga610

Post autor: inga610 »

W mojej opinii warto wybrać się na zabieg do salonalicja.pl. Mają ogromną wiedzę w tej kwestii, a to według mnie jest najważniejsze. Ja ich szczerze polecam.
Awatar użytkownika
zuza099

Post autor: zuza099 »

Polecam salonalicja.pl, bo robiłam u nich zabieg i jestem zadowolona z efektu. Poza tym ceny zabiegów nie są wygórowane. W mojej opinii są świetni.
Awatar użytkownika
wania803

Post autor: wania803 »

Czytałam wiele pozytywnych opinii o salonalicja.pl. Myślę, że można polecić zabiegi u nich, bo mają duże doświadczenie. Wiele kobiet ich zachwala.
Awatar użytkownika
hera522

Post autor: hera522 »

Gabinet salonalicja.pl ma wiele specjalistycznych zabiegów w ofercie. Myślę, że warto ich sprawdzić, bo mają wiele pozytywnych opinii. Ja bym im zaufała.
Awatar użytkownika
ola449

Post autor: ola449 »

Jeśli chodzi o zabiegi odmładzające, to zdecydowanie polecam salonalicja.pl. Panie doskonale potrafią dobrać odpowiednie zabiegi. W mojej opinii nie jest też tam drogo.
Awatar użytkownika
mela099

Post autor: mela099 »

Salonalicja.pl poleciła mi moja siostra, która robiła u nich zabieg i miała dobrą opinię o nich. Sama skorzystałam z polecenia i poszłam tam. Ja również jestem zadowolona z efektu.
Awatar użytkownika
adela616

Post autor: adela616 »

Salonalicja.pl ma dobre opinie, bo panie wykonujące zabiegi znają się na tym. Uważam, że warto skorzystać z ich oferty. Efekt po zabiegach jest niesamowity.
Awatar użytkownika
Ania252

Post autor: Ania252 »

Mi bardzo potrzebny jest obecnie dobry zabieg pedicuru, ponieważ moje stopy po lecie niestety nie prezentują się najlepiej. Szczególnie pięty wyglądają strasznie, są chropowate i popękane. Słyszałam, że w tym salonie - https://easynails.pl/uslugi/pedicure/pe ... llus-peel/ wykonywane są kwasowe peelingi na stopy, które przywracają skórze miękkość i ładny wygląd. Czy ktoś z Was był może na takim zabiegu?
ODPOWIEDZ