salonalicja.pl opinie
To miejsce pełne kosmetyków i opisanych rytuałów pielęgnacyjnych. Dzielimy się doświadczeniami z kosmetologii i nowościami z drogerii. To miejsce na wymianę kosmetyków, podpowiedzi jak dbać o siebie, o swoją cerę oraz triki make upowe! Dzielimy się ciekawostkami znalezionymi w sieci.
- urszula85
salonalicja.pl opinie
Nadszedł ten dzień, w którym zdecydowałam wybrać się do salonu piękności i pokonać pierwsze oznaki dojrzałego wieku :-p Jestem z Gdyni, więc szukam w Trójmieście profesjonalnego gabinetu medycyny estetycznej. Czy Salon Alicja to dobry wybór? Znacie? Byliście? Napiszcie swoje opinie salonalicja.pl
- Okruszek
Re: salonalicja.pl opinie
W salonalicja.pl korzystam z regularnie z manicure i pedicure. Z zabiegów antyaging jeszcze nie korzystałam, ale jeśli przyjdzie odpowiedni czas – pewnie skorzystam. Moja opinia o tym salonie może być tylko pozytywna. Wiem, że pracujące tam osoby mają ogromną wiedzę i doświadczenie. Są w stanie dobrać zabiegi odpowiednie dla indywidualnych potrzeb. Dla mnie dużym plusem salonu jest także higiena tego miejsca – lśniąco czysto, a to przecież ważne.
- Otylka
Ja mam o nich bardzo dobrą opinię. salonalicja.pl odwiedziłam wielokrotnie i zawsze chętnie tam wracam. Pełen profesjonalizm – zawsze doradzą jeśli chodzi o zabieg. Nie wciskają nic na siłę – wszystko dobrane indywidualnie do klienta i jego potrzeb. Śmiało korzystaj. Myślę, że będzie zadowolona. Ludzie z pasją i doświadczeniem.
- anna653
Mi również bardzo się podobało w salonalicja.pl. Mają swój fajny klimat i są bardzo profesjonalne. Nic na odwal, nic na szybko. Zabiegi są wykonywane precyzyjnie, a ja mam pewność, że będę po nich wyglądać bosko. Dlatego ja też mam dobrą opinię o tym miejscu.
- ewelina634
Post autor: ewelina634 »
W salonalicja.pl mają bardzo szeroki wachlarz usług. Ceny też przystępne, więc myślę, że każda z nas znajdzie tu coś dla siebie. Mi szczególnie przypadły do gustu te skierowane do kobiet po ciąży, redukcja rozstępów i blizn. Efekty są spektakularne. Oczywiście również mam o salonie bardzo dobrą opinię.
- majka634
Ja i moje znajome mamy bardzo dobrą opinię o salonalicja.pl. To miejsce jedyne w swoim rodzaju i oferujące nie tylko usługi na najwyższym poziomie, ale również świetną atmosferę, w której można się zrelaksować i wypocząć.
- alicja958
Uwielbiam wizyty w salonalicja.pl. Po każdej z nich czuję się wypoczęta, zregenerowana no i przede wszystkim piękna. Dlatego polecam niezdecydowanym i poszukującym miejsca z dobrą opinią.
- Ania252
Mi bardzo potrzebny jest obecnie dobry zabieg pedicuru, ponieważ moje stopy po lecie niestety nie prezentują się najlepiej. Szczególnie pięty wyglądają strasznie, są chropowate i popękane. Słyszałam, że w tym salonie - https://easynails.pl/uslugi/pedicure/pe ... llus-peel/ wykonywane są kwasowe peelingi na stopy, które przywracają skórze miękkość i ładny wygląd. Czy ktoś z Was był może na takim zabiegu?
Wróć do „Bądź piękna! Wszystko o kosmetykach i pielęgnacji”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne