Aługie, gęste rzęsy bez tuszu i bez doczepianych kępek? Jakie rzęsy preferujecie - naturalne czy doklejane?
Czy znacie sposoby, najlepiej naturalne, na wzmocnienie, wydłużenie rzęs?
A może nie warto bawić się w odżywki, tylko lepiej zainwestować w zabieg przedłużania?
rzęsy - naturalne czy doklejane?
To miejsce pełne kosmetyków i opisanych rytuałów pielęgnacyjnych. Dzielimy się doświadczeniami z kosmetologii i nowościami z drogerii. To miejsce na wymianę kosmetyków, podpowiedzi jak dbać o siebie, o swoją cerę oraz triki make upowe! Dzielimy się ciekawostkami znalezionymi w sieci.
Re: rzęsy - naturalne czy doklejane?
Post autor: Aśka221 »
Ja przedłużam rzęsy i brwi u sprawdzonej kosmetyczki. Długo się nad tym zastanawiałam ale tutaj: https://rzesyibrwi.pl/ znalazłam informacje jak to naprawdę wygląda i z czym się wiąże. Zdecydowałam się spróbować i od tej pory odwiedzam swój ulubiony gabinet regularnie. Rzesy wyglądają super, nie potrzebuję już makijażu
Post autor: sylwaśka »
zdecydowanie naturalne choć nie powiem, lubię je czasem bezpiecznie podrasować moim sprawdzonym trikiem jest połaczenie bazy pod tusz Variete ( Eveline) i wydłużającego tuszu. efekty serio jak po profesjonalnej stylizacji w salonie a jednak pod kątem finansowym wychodzi to znacznie taniej.
Post autor: Seniorituś »
Ja ma rzęsy naturalne. Gdy chcę żeby wyglądały jak sztuczne tj żeby były duże gęste i pięknie rozczesane to używam 2 kosmetyków. Najpierw nakładam bazę pod tusz a potem rozczesuję tuszem Variete (Eveline Cosmetics). Gdy użyję obu i trochę popracuję szczoteczkami to rzęsy naprawdę wyglądają fenomenalnie i naturalnie, bo nie są przyklejone.
Post autor: JankaŚ »
Moje naturalne rzęsy są bardzo rzadkie i jasne, więc dzięki ich zagęszczeniu oko wygląda znacznie lepiej. Gwarancją zadowolenia jest postawienie na profesjonalne produkty do ich zakładania oraz pielęgnacji. Polecam spojrzeć na ofertę sklepu https://amazinglashes.com/cleanery
Post autor: natuśka »
Jeśli poszukujecie produktów do przedłużania rzęs, to na pewno warto sobie na spokojnie zerknąć tutaj https://kbarth.pl . Jest tam bowiem wiele ciekawych i praktycznych propozycji w tym zakresie. Uważam, że zawsze należy się zaopatrywać w sprawdzonych i przede wszystkim profesjonalnych miejscach.
Wróć do „Bądź piękna! Wszystko o kosmetykach i pielęgnacji”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne