płatki pod oczy - jak działają?

To miejsce pełne kosmetyków i opisanych rytuałów pielęgnacyjnych. Dzielimy się doświadczeniami z kosmetologii i nowościami z drogerii. To miejsce na wymianę kosmetyków, podpowiedzi jak dbać o siebie, o swoją cerę oraz triki make upowe! Dzielimy się ciekawostkami znalezionymi w sieci.
Awatar użytkownika
Tomiła-71

płatki pod oczy - jak działają?

Post autor: Tomiła-71 »

Cześć wszystkim! Ostatnio zaczęłam zauważać, że moje oczy wyglądają na zmęczone i opuchnięte, zwłaszcza rano. Postanowiłam więc poszukać rozwiązania tego problemu i trafiłam na płatki pod oczy Purederm. Zastanawiam się, czy ktoś z Was już miał okazję ich wypróbować i jakie są Wasze opinie na temat ich działania? Czy rzeczywiście pomagają w redukcji opuchlizny i cieni pod oczami? Chętnie poznam Wasze doświadczenia i porady w tej kwestii. Czekam na Wasze odpowiedzi! :)
Greta

Re: płatki pod oczy - jak działają?

Post autor: Greta »

Używałam płatki pod oczy i to bardzo chętnie ale to droga sprawa. Niestety a szkoda. Nie mogę sobie na to pozwolić, więc zmieniłam je na serum pod oczy. Znalazłam skuteczną niedrogą perełkę w sklepie Eveline. Nazwa to 6 Ceramides. Krem jest super, uwielbiam efekt jaki daje na skórze pod oczami
ODPOWIEDZ