Piękne nogi

To miejsce pełne kosmetyków i opisanych rytuałów pielęgnacyjnych. Dzielimy się doświadczeniami z kosmetologii i nowościami z drogerii. To miejsce na wymianę kosmetyków, podpowiedzi jak dbać o siebie, o swoją cerę oraz triki make upowe! Dzielimy się ciekawostkami znalezionymi w sieci.
Awatar użytkownika
desreta1984

Piękne nogi

Post autor: desreta1984 »

Jakie macie sposoby na piękne, smukłe nogi? Ja wiem, że najlepiej wyglądają opalone nogi, natomiast po pierwsze nie jestem zwolenniczką opalania, po drugie, nie mam już zbyt wiele czasu na to, żeby faktycznie moja skóra miała czas na to, żeby być muśniętą słońcem. może jesteście w stanie polecić jakiś brązujący balsam rozświetlający do nóg? Będę wdzięczna.
berenika

Re: Piękne nogi

Post autor: berenika »

Ja tez nie jestem zwolenniczką opalania, aczkolwiem moje blade nogi mi sie nie podobają, dlatego uzywam kosmetyków samoopalających, duzo zdrowsza opcja od słońca i ładnie sie utrzymuje
bajtelka

Post autor: bajtelka »

A mozesz polecic jakies dobrej jakosci samoopalacze? najlepiej jakby byly w formie pianki :) zalezy mi na czyms sprawdzonym co nie zostawia plam i nie smierdzi takim typowym samoopalaczem xD
berenika

Post autor: berenika »

Wiesz co,no mi osobiscie sie fajnie sprawdza ten balsam z Dove samoopalajacy, bardzo ladny efekt daje i nie zostawia plam ani zadnych smug na skórze :) tez slyszalam ze pianka z bielendy jest spoko, na Notino maja duzo tego do wyboru
Lamińka

Post autor: Lamińka »

Piękne nogi to gładkie nogi, przynajmniej w moim mniemaniu. Super rozwiązaniem na to są zabiegi laserowe - https://www.spokojwglowie.pl/depilacja-laserowa/ usuwa się dzieki nim włoski raz na zawsze
Awatar użytkownika
panda90

Post autor: panda90 »

Jeżeli interesuje Was depilacja laserowa to zajrzyjcie na stronę kliniki medycyny estetycznej Neonia z Krakowa. Poczytacie tam więcej o tego typu zabiegach: https://neonia.com.pl/laseroterapia/dep ... wa-krakow/ . Słyszałam, że są one zupełnie bezbolesne.
ODPOWIEDZ