Perfumy i kosmetyki
To miejsce pełne kosmetyków i opisanych rytuałów pielęgnacyjnych. Dzielimy się doświadczeniami z kosmetologii i nowościami z drogerii. To miejsce na wymianę kosmetyków, podpowiedzi jak dbać o siebie, o swoją cerę oraz triki make upowe! Dzielimy się ciekawostkami znalezionymi w sieci.
- monika64
Perfumy i kosmetyki
Jak sądzicie, bardziej opłaca się kupować markowe perfumy i kosmetyki, czy zaopatrywać się w tańsze szerokodostępne produkty? Dla mnie zawsze liczyła się jakość, więc wybór jest prosty. Chyba lepiej zapłacić troszkę więcej, a móc cieszyć się czymś znacznie dłużej, mam rację? Koniecznie napiszcie, co wy sądzicie:)
Re: Perfumy i kosmetyki
Post autor: żwawy »
Jestem za kupowaniem markowych produktów, w szczególności perfum, a to dlatego że nawet mały flakonik wystarcza na długo z racji trwałego zapachu, a w przypadku tanich zamienników co tydzień trzeba wydawać pieniądze na kolejną buteleczkę i to wcale nie wychodzi taniej. Nie wszystkie perfumy z tzw. wyższej półki są zresztą aż tak kosztowne jak sądzimy zanim się nie przekonamy. Moje ulubione Calvin Klein Obsession for Men kosztują standardowo jakieś 250 zł, a w ofercie https://perfumy.pl/product-pol-5375-Cal ... 00-ml.html nawet mniej. Przyuważyłem, tzn. właściwie moja dziewczyna przyuważyła, że właśnie w e-perfumeriach warto rozglądać się za dobrymi perfumami w korzystnych cenach. Tu częściej niżeli w stacjonarnych sklepach są organizowane wyprzedaże, promocje , przyznawane są również rabaty dla stałych klientów.
Post autor: fikuś »
Wcześniej miałam takie samo podejście, że szkoda mi kasy na markowe perfumy, lepiej kupić tańszy zamiennik. Wszystko się zmieniło, kiedy dostałam pierwszy raz orginalne perfumy Lancoma. Zapach było po prostu czuć, na sobie, na ubraniach. Od tamtej pory kupuje tylko markowe perfumy. Wcześniej na bezcłówkach kupowałam a teraz przerzuciłam się na notino.
Post autor: zauśka »
Wiem doskonale, czego możecie potrzebować. Ja również sprawdzam różnego rodzaju produkty w sklepach takich jak perfumeria internetowa https://odlewkiperfum.pl/ . I muszę wam powiedzieć, że mniej markowe sklepy naprawdę miewają dużo niższe ceny. I to właśnie mi odpowiada, bo nie chcę przepłacać. A i chcę ładnie pachnieć.
Post autor: perfumś »
Ja uwielbiam zapach szarej pantery. cytrusowy bardzo przyjemny. Często w promocji na https://www.edp24.pl/p548,pa-101-de-lux ... -50ml.html więc bardzo przyjemnie, że mamy tutaj naprawdę wiele ciekawych perfum w niskich cenach co mi się bardzo podoba
Wróć do „Bądź piękna! Wszystko o kosmetykach i pielęgnacji”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne