najlepsze kosmetyki naturalne

To miejsce pełne kosmetyków i opisanych rytuałów pielęgnacyjnych. Dzielimy się doświadczeniami z kosmetologii i nowościami z drogerii. To miejsce na wymianę kosmetyków, podpowiedzi jak dbać o siebie, o swoją cerę oraz triki make upowe! Dzielimy się ciekawostkami znalezionymi w sieci.
Awatar użytkownika
Safana1972

najlepsze kosmetyki naturalne

Post autor: Safana1972 »

Cześć wszystkim! Jestem nowa na tym forum i szukam porad dotyczących kosmetyków naturalnych. Chciałabym dowiedzieć się, jakie są najlepsze produkty i jakie są ich zalety. Może chcecie polecić mi konkretną markę albo produkt? Nie wiem, jestem w sumie otwarta na każdą propozycję zdecydowanie. Ale dobrze by było mieć coś lepszego w kolekcji. Coś polecacie? :
aliyera

Re: najlepsze kosmetyki naturalne

Post autor: aliyera »

Cześć.

Polecam Idea Toscana - włoska marka oparta na organicznej oliwie z oliwek, pochodzącej z ekologicznych upraw we Włoszech. Kosmetyki mają wąski skład, bardzo naturalny zapach i naprawdę działają - można w Internecie znaleźć dużo opinii na ich temat - radzę poczytać.

Na aliyera.pl możesz kupić dość tanio z jakimiś gratisami.
Awatar użytkownika
Anetka

Post autor: Anetka »

Jeśli chodzi o moją poranną pielęgnację:

Mycie żelem biolove
Tonik Bielenda eco nature nawilżająco kojący
Serum Eveline z wit. C i kwasem ferulowym
Krem spf Bielenda professional krem ochronny spf 50

Jeśli interesuje Was tematyka dbania o urodę, polecam koniecznie zerknąć sobie na portal e-urodowo.pl

Jest tuatj wiele dobrych porad w tym zakresie.
Awatar użytkownika
glumi

Post autor: glumi »

Cera mieszana, lekko przetłuszczającą w strefie T reszta sucha, z trądzikiem. Co się u mnie sprawdza:
1. Mycie żelem Q+A z kwasem hialuronowym
2. Tonik-esencja uzdrovisco
3. Serum basiclab z witaminą C (tetrą) rewitalizacja i odżywienie
4. Krem-żel onskin
5. Spf i tutaj dość zmiennie albo Avene, albo Revox, albo Ziaja lub jeszcze coś innego, ale ostatnio najczęściej Revox

Kosmetyków warto jest poszukać w Douglas:

https://kodyrabatowe.naszemiasto.pl/kod ... we/douglas

Daję namiar na stronę z kodami rabatowymi :)
pikawka

Post autor: pikawka »

Mi ostatnio wpadly w rece kosmetyki od https://bielenda.com/marki/faceboom i musze przyznac, ze jestem pod wrazeniem ich dzialania i skutecznosci. Mega mi sie sprawdza krem z spf i maselko do demakijazu, a po wodzie micelarnej skora jest mega przyjemna w dotyku
Awatar użytkownika
klejka

Post autor: klejka »

Jeżeli o mnie chodzi, to polecam wam maść z witaminą a jako niezawodny środek na poprawę kondycji skóry. Doskonale nawilża, łagodzi podrażnienia i wspiera procesy regeneracyjne. Odkąd stosuję ją codziennie, to stan mojej cery się poprawił.
bunia91

Post autor: bunia91 »

Jeśli szukasz dobrze zaopatrzonej drogerii internetowej to koniecznie zajrzyj tutaj https://www.zikodermo.pl/ Ja jestem zachwycona ich kosmetykami i cenami. nigdy nie ma problemu z dostępnością, szybko ogarniają wysyłkę no i wychodzi taniej niż w drogerii stacjonarnej. Poza tym mi się nawet nie chce jeździc do miasta.
ODPOWIEDZ