Masaże relaksacyjne Warszawa

To miejsce pełne kosmetyków i opisanych rytuałów pielęgnacyjnych. Dzielimy się doświadczeniami z kosmetologii i nowościami z drogerii. To miejsce na wymianę kosmetyków, podpowiedzi jak dbać o siebie, o swoją cerę oraz triki make upowe! Dzielimy się ciekawostkami znalezionymi w sieci.
Awatar użytkownika
ulana91

Masaże relaksacyjne Warszawa

Post autor: ulana91 »

Hej, witajcie :) Już od dawna zastanawiam się nad zapisaniem się na masaż relaksacyjny. Zainteresowała mnie oferta Relax in Spa w Warszawie. Co wiecie na temat tego salonu? Polecacie się do niego wybrać? Chętnie poznam wasze opinie.
Awatar użytkownika
arabella1967

Re: Masaże relaksacyjne Warszawa

Post autor: arabella1967 »

Moim zdaniem w Relax in Spa jest najlepszy fryzjer w Warszawie i mówię to, mając doświadczenie w wizytach w wielu salonach. Tutaj możesz liczyć na pełen profesjonalizm, szczegółowy wywiad z klientem i działanie zgodnie z Twoimi oczekiwaniami. Gorąco polecam!
koleś

Re: Masaże relaksacyjne Warszawa

Post autor: koleś »

Nie wiem, czy ten mój masaż będzie relaksacyjny, ale na pewno muszę się wybrać na coś zdrowotnego. Dokładniej mam na oku to, że masaż kręgosłupa lędźwiowego muszę sobie zrobić i nie wiem, jak to ma działać. Ogólnie mam problem z dyskiem, więc się trochę boję. Pomożecie?
ODPOWIEDZ