Lampa do manicure

To miejsce pełne kosmetyków i opisanych rytuałów pielęgnacyjnych. Dzielimy się doświadczeniami z kosmetologii i nowościami z drogerii. To miejsce na wymianę kosmetyków, podpowiedzi jak dbać o siebie, o swoją cerę oraz triki make upowe! Dzielimy się ciekawostkami znalezionymi w sieci.
Awatar użytkownika
Fabiana

Lampa do manicure

Post autor: Fabiana »

Hej, muszę wymienić swoją starą lampę do manicure hybrydowego, bo nie działa już tak, jak powinna. Gdzie polecacie się rozejrzeć za takimi lampami? W jakim sklepie internetowym?
Awatar użytkownika
gustawa-69

Re: Lampa do manicure

Post autor: gustawa-69 »

Dobrej jakości lampy kupisz w hurtowni Ama Nails. Ja akurat paznokciami zajmuję się hobbystycznie, ale jak tylko mi czegoś zabraknie, to właśnie tam robię zakupy. Szeroki asortyment, przystępne ceny, miła obsługa. Szczerze polecam :)
Awatar użytkownika
malutka

Post autor: malutka »

Jak ja bym chciała się na tym znać... Ale to nic, dobrze, że tutaj https://jadoreinstytut.com/dlonie-i-stopy/manicure/ łatwo jest się umówić na manicure kraków. Widać, że pracujące tu kosmetyczki znają się na rzeczy. Mamy tu zawsze miłą opiekę, do tego idealnie wymalowane i wyfrezowanie paznokcie, no mówię wam, coś pięknego.
aśka

Post autor: aśka »

a czy taka lampa 60w wystarczy czy musi mieć większą moc?
Dopiero ucze się samodzielnie robić hybrydy także nie mam za bardzo wiedzy o tym jak powinno to wszystko działać...
ODPOWIEDZ