Jaki krem pod oczy będzie stanowił najlepsze rozwiązanie?
Podpowiedzcie, czego najlepiej szukać.
Widziałam tutaj https://kosmetykizameryki.pl/category/kremy-pod-oczy sporo różnych propozycji.
Na co powinnam zwrócić uwagę poszukując takiego kosmetyku?
Doradźcie coś.
Krem pod oczy - jaki najlepszy?
To miejsce pełne kosmetyków i opisanych rytuałów pielęgnacyjnych. Dzielimy się doświadczeniami z kosmetologii i nowościami z drogerii. To miejsce na wymianę kosmetyków, podpowiedzi jak dbać o siebie, o swoją cerę oraz triki make upowe! Dzielimy się ciekawostkami znalezionymi w sieci.
- PannaMigotka
- blyskotka
Re: Krem pod oczy - jaki najlepszy?
ja jakis czas temu odkrylam kosmetyki dermofuture, w szczegolnosci ta linia power bees, mam wlasnie od nich krem pod oczy i pianke z peelingiem do mycia twarzy, rewelacja, bardzo dobre kosmetyki jesli chodzi o jakosc a cena mega przystepna, az bylam w szoku
Post autor: miłka »
Ja też właśnie szukam kremu pod oczy. Przeglądam ofertę tej drogerii https://urodyczas.pl/ Nie miałam jeszcze nigdy kremu pod oczy i doszłam do wniosku, ze czas najwyższy jakiś kupić. Zauważyłam ostatnio u siebie pierwsze zmarszczki.
Post autor: Kaśka »
Jak dla mnie ten z Hydro Novaclear. Mocno nawilża, wygładza i uelastycznia skórę wokół oczu.
Post autor: Gośka »
Prawda, u mnie ten krem również stał się hitem! Ładnie niweluje oznaki zmęczenia, zapewnia nawilżenie i wygładzenie. Nadaje skórze sprężystości. Zdecydowanie najlepszy jakiego używałam.Kaśka pisze: ↑12 paź 2020, 18:20 Jak dla mnie ten z Hydro Novaclear. Mocno nawilża, wygładza i uelastycznia skórę wokół oczu.
Post autor: Gośulka »
Też mam krem pod oczy z Novaclear, z tym, ze z racji wieku stosuję krem z serii Collagen. Nadaje skórze sprężystości, uelastycznia ja i przyjemnie nawilża. Likwiduje oznaki zmęczenia, cera jest wyraźnie odżywiona i rozświetlona, wygląda znacznie młodziej. Duży plus tutaj jeszcze za wydajność.
Post autor: mónta »
To zależy jakie masz problemy/wymagania. Ja np mam wory pod oczami a więc używam kremu od orientany z piwonią chińska i bardzo sobie go chwale. Zmiejsza śince i wory, ładnie rozświetla i nawilża skóre. Dodatkowo raz w tygodniu uzywam maski z jedwabiu pod oczy!
Post autor: Ambrożysław »
Jest bardzo dużo kremów pod oczy, są one na inne dolegliwości. Tutaj https://ktomalek.pl/produkty-kosmetyczn ... ki/k-127/1 możesz sobie wyszukać tych kremów, które chcesz, poszukaj sobie i sprawdź gdzie możesz je kupić. Jest to bardzo wygodne, dlatego mogę to polecić.
Post autor: federica »
Jak kupować kosmetyki to w sprawdzonych miejscach. Przykładowo ja planuję tutaj https://4szpaki.pl/all/kremy-do-twarzy kupić dla siebie kremy do twarzy, ponieważ są wartościowe i naturalne. Słyszałam o nich wiele pozytywnych opinii, także wydaje mi się, że ich produkty pomogą mi zadbać o potrzeby mojej skóry.
Wróć do „Bądź piękna! Wszystko o kosmetykach i pielęgnacji”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne