Kosmetyki kolorowe

To miejsce pełne kosmetyków i opisanych rytuałów pielęgnacyjnych. Dzielimy się doświadczeniami z kosmetologii i nowościami z drogerii. To miejsce na wymianę kosmetyków, podpowiedzi jak dbać o siebie, o swoją cerę oraz triki make upowe! Dzielimy się ciekawostkami znalezionymi w sieci.
Awatar użytkownika
roma1993

Kosmetyki kolorowe

Post autor: roma1993 »

Przez jakiś czas zrobiłam sobie "detoks" od makijażu, ale postanowiłam zmienić pracę, na taką - w której wprawdzie delikatny, ale makijaż jest nieunikniony. Możecie mi polecić jakieś fajne, sprawdzone marki kosmetyków kolorowych, co się sprawdza u Was najlepiej? Przede wszystkim chciałabym kupić dobrze kryjący podkład, który nie będzie robił efektu maski.
marta9444

Re: Kosmetyki kolorowe

Post autor: marta9444 »

Korzystacie też z paletek? Ja kocham makijaż oczu i lubię testować nowe paletki, szczególnie, że mogę kupić je w bardzo niskich cenach. Chcecie jakieś konkretne paletki sobie przetestować? Jeśli tak, to myślę, że oferta Eveline i paletek Look Up będzie najlepszą propozycją.
Sławomir

Post autor: Sławomir »

Jeżeli szukacie sklepu z wysokiej jakości kosmetykami i suplementy, to zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić stronę https://thegloow.com/pl/ . Wielokrotnie korzystałem z oferty tego sklepu i nigdy nie było najmniejszego problemu z dostawą.
tosia77

Post autor: tosia77 »

Od jakiegoś czasu zaczęłam się bardziej interesować makijażem. Zależało mi żeby nauczyć się ładnie malować oczy. W internecie można znaleźć sporo filmików instruktażowych do prostych i tych bardziej zaawansowanych makijaży. Właśnie jedzie do mnie nowa paleta cieni do powiek, więc w weekend będzie testowanie.
Marika

Post autor: Marika »

Ważnym elementem linii kosmetyków Gen Factor, jest ich zaangażowanie w innowacje i ciągłe doskonalenie produktów. Firma regularnie wprowadza nowe produkty i udoskonala istniejące formuły, aby zapewnić klientom najwyższą jakość i skuteczność. Aby poznać najnowsze produkty i innowacje w tej linii, warto odwiedzić https://aruba.rzeszow.pl/gen-factor i zapoznać się z aktualnymi propozycjami.
ODPOWIEDZ