Inoar Help - opinie

To miejsce pełne kosmetyków i opisanych rytuałów pielęgnacyjnych. Dzielimy się doświadczeniami z kosmetologii i nowościami z drogerii. To miejsce na wymianę kosmetyków, podpowiedzi jak dbać o siebie, o swoją cerę oraz triki make upowe! Dzielimy się ciekawostkami znalezionymi w sieci.
Zośka32

Inoar Help - opinie

Post autor: Zośka32 »

Mam strasznie zniszczone włosy, przez co jestem już załamana. Chcę w końcu znaleźć coś, co realnie mi pomoże. Podobno bardzo dobrze sprawdzić się może tutaj maska Help od Inoara. Możecie na pisać coś na jej temat?
Zuźka87

Re: Inoar Help - opinie

Post autor: Zuźka87 »

Ja miała bardzo zniszczone włosy i absolutnie nic nie mogłam z nimi zrobić, a próbowałam wielu różnych rzeczy. Dopiero zastosowanie tej maski przyniosło pożądane przeze mnie efekty.
Bożena

Post autor: Bożena »

Fajna jest ta maska. Ja ją stosowałam przez jakiś czas i faktycznie miałam dzięki temu piękne, odżywione włosy. Śmiało mogę Ci ją polecić.
Kaśka23

Post autor: Kaśka23 »

Tak, to dobry produkt. Jeśli masz zniszczone włosy, to ta maska powinna sprawdzić się u Ciebie idealnie.
Dżesika

Post autor: Dżesika »

Zdecydowanie tak. Jeśli zależy Ci na pięknych, dobrze odżywionych włosach, które bez problemu będziesz w stanie rozczesać, to koniecznie zwróć uwagę na tę maskę. Myślę, że powinna sprawdzić się u Ciebie idealnie.
gość

Post autor: gość »

Gdy miałam włosy zniszczone rozjaśnianiem, mocno je ścięłam i stosowałam regularnie ten zestaw https://haircure.pl/produkt/hair-medic- ... a-kuracja/. W krótkim czasie odrosły mi mocne zdrowe pasma, które się nie rozdwajają i mają ładny połysk.
ODPOWIEDZ