Hybrydy do pracy

To miejsce pełne kosmetyków i opisanych rytuałów pielęgnacyjnych. Dzielimy się doświadczeniami z kosmetologii i nowościami z drogerii. To miejsce na wymianę kosmetyków, podpowiedzi jak dbać o siebie, o swoją cerę oraz triki make upowe! Dzielimy się ciekawostkami znalezionymi w sieci.
Awatar użytkownika
Polianna

Hybrydy do pracy

Post autor: Polianna »

Cześć. Poszukuję delikatnych, pastelowych i trwałych lakierów hybrydowych, którymi mogę pomalować paznokcie do pracy w biurze. Podrzućcie parę inspiracji : )
Awatar użytkownika
Dagna1998

Re: Hybrydy do pracy

Post autor: Dagna1998 »

Ja uwielbiam pastele i nudziaki z Victoria Vynn, przejrzyj sobie ich stronę. Ja najczęściej korzystam z In the nude i Pastel pink, idealne na co dzień : )
Awatar użytkownika
mik91

Post autor: mik91 »

Najlepsze! Paznokcie hybrydy to coraz popularniejszy sposób na to, aby uzyskać szykowny i elegancki manicure. Opcji w tym wypadku masz naprawdę sporo! Od zwykłych lakierów, po pyłki, kryształki czy lakiery magnetyczne. Sprawdź koniecznie jakie skarby czekają na Ciebie na stronie https://cuccio.pl/pl/c/Hybrydy-Cuccio-Veneer/36 :) mnóstwo i inspiracji i fantastyczna zabawa!
Awatar użytkownika
sofia11

Post autor: sofia11 »

Według mnie każda kobieta powinna mieć zadbane paznokcie. Jeśli nie chcesz chodzić do kosmetyczki mozesz malować je sama. Na https://alessandro.pl/kategoria/pielegn ... elegnacja/ znajdziesz odżywki do paznokci, lakiery hybrydowe itd. Wystarczy dobra lampa, baza top i możesz działać. Ja tak robię od roku i jestem z siebie dumna. Paznokcie coraz lepiej wyglądają.
Awatar użytkownika
gabi22

Post autor: gabi22 »

Myślę, że nawet nie musisz sobie robić hybryd. Wystarczy, że postawić na manicure japoński i twoje paznokcie będą wyglądać bombowo w sposób naturalny. Możesz udać się do gabinetu urody Estelium na taki manicure. Tam spotkasz się z świetnymi fachowcami, którzy wykonują zabiegi na wysokim poziomie.
ODPOWIEDZ