Dobry fryzjer w Warszawie?
Dobry fryzjer w Warszawie?
Post autor: mamuśka17 »
Re: Dobry fryzjer w Warszawie?
Post autor: mała21 »
Post autor: nińńka »
Post autor: Apolła34 »
Post autor: fikołka »
A u Kasi od brwi i rzęs byłyście? Nie wiedziałam wcześniej, że mają tam też takie usługiApolła34 pisze: ↑28 mar 2021, 23:51 Ja również mogę polecić magię blondu na sarmackiej. Zawsze wychodzę z salonu bardzo zadowolona, wiedzą jak obchodzić się z moimi cienkimi, delikatnymi włosami. Na paznokciach też byłam, pani Daria starannie i pięknie robi hybrydy, więc jak najbardziej polecam
- Elenka
Post autor: ludwiśka »
Post autor: mażdi »
Post autor: aniś33 »
Ja też byłam nie tak dawno z metamorfozie w Magii Blondu. Z mega ciemnych przeszłam na jasny, chłodny blond. Efekt przeszedł moje oczekiwaniamażdi pisze: ↑09 wrz 2021, 23:14 z Waszych poleceń poszłam do Magii Blondu, zdecydowałam się na dużą metamorfozę i jestem bardzo zadowolona, moimi włosami zajęła sie pani Danusia, efekt jest super. Mam teraz dużo jaśniejsze włosy ale wcale nie są suche a tego się balam po rozjaśnianiu
Post autor: adiś23 »
Magia Blondu to najlepszy salon, zawsze chodzę do Pani Danusi, jest bardzo miła i mega profesjonalna. Robi cuda z włosamianiś33 pisze: ↑20 wrz 2021, 20:44Ja też byłam nie tak dawno z metamorfozie w Magii Blondu. Z mega ciemnych przeszłam na jasny, chłodny blond. Efekt przeszedł moje oczekiwaniamażdi pisze: ↑09 wrz 2021, 23:14 z Waszych poleceń poszłam do Magii Blondu, zdecydowałam się na dużą metamorfozę i jestem bardzo zadowolona, moimi włosami zajęła sie pani Danusia, efekt jest super. Mam teraz dużo jaśniejsze włosy ale wcale nie są suche a tego się balam po rozjaśnianiu
Post autor: anieliś »
A powiedzcie, gdzie znajdują się ten salon, macie jakis numer telefonu?adiś23 pisze: ↑30 wrz 2021, 22:03Magia Blondu to najlepszy salon, zawsze chodzę do Pani Danusi, jest bardzo miła i mega profesjonalna. Robi cuda z włosamianiś33 pisze: ↑20 wrz 2021, 20:44Ja też byłam nie tak dawno z metamorfozie w Magii Blondu. Z mega ciemnych przeszłam na jasny, chłodny blond. Efekt przeszedł moje oczekiwaniamażdi pisze: ↑09 wrz 2021, 23:14 z Waszych poleceń poszłam do Magii Blondu, zdecydowałam się na dużą metamorfozę i jestem bardzo zadowolona, moimi włosami zajęła sie pani Danusia, efekt jest super. Mam teraz dużo jaśniejsze włosy ale wcale nie są suche a tego się balam po rozjaśnianiu
Post autor: maryśka »
Ja polecam wejść na facebooka magii blondu, można zobaczyć ich dzieła i są tam podane dane kontaktowe https://www.facebook.com/groups/1782748 ... 9504930984anieliś pisze: ↑30 wrz 2021, 23:14A powiedzcie, gdzie znajdują się ten salon, macie jakis numer telefonu?adiś23 pisze: ↑30 wrz 2021, 22:03Magia Blondu to najlepszy salon, zawsze chodzę do Pani Danusi, jest bardzo miła i mega profesjonalna. Robi cuda z włosamianiś33 pisze: ↑20 wrz 2021, 20:44
Ja też byłam nie tak dawno z metamorfozie w Magii Blondu. Z mega ciemnych przeszłam na jasny, chłodny blond. Efekt przeszedł moje oczekiwania
Post autor: kłębek »
Ludwiśka, ja też jestem Klientką Akademii Perfect Hair - salon na pięć z plusem Mają wiedzę, doświadczenie, stosują profesjonalne kosmetyki. Co ważne potrafią super doradzić. Ja zawsze jestem zadowolona z wizyty. Tu pracują super fryzjerzy i styliści fryzur!!!!ludwiśka pisze: ↑31 lip 2021, 21:15 Dziewczyny, bardzo dziękuję za Wasze rady. Ja tym czasem trafiłam przez przypadek do absolutnie fantastycznego salonu. Nazywa się AKADEMIA PERFECT HAIR. Moje słabiutkie włosy po wizycie w tym salonie układają się jak marzenie. Jestem niesamowicie zadowolona, cudownie się opiekują Klientem i extra doradzają. Bomba!
Post autor: zołka »
Ale mają tam piękne zdjęcia, metamorfozy świetne, szok, jaka różnica: https://www.facebook.com/danutacyboronm ... 4032066372 I kolor i stan włosów, no megamaryśka pisze: ↑31 paź 2021, 16:22 Ja polecam wejść na facebooka magii blondu, można zobaczyć ich dzieła i są tam podane dane kontaktowe https://www.facebook.com/groups/1782748 ... 9504930984
Post autor: maryśka »
Wow metamorfozy w Magii Blondu robią wrażanie, są po prostu niesamowite Ja właśnie jestem umówiona na fotel do Pani Danusi, już nie mogę się doczekać. Chce trochę poszaleć i rozjaśnić włosy Moja koleżanka poleciła mi ten salon, ona ma zawsze nienaganną fryzurę i piękny chłodny odcień blondu <3
Post autor: wiola »
Ja jestem właśnie po szalonej metamorfozie w Magii Blondu, z bardzo ciemnego brązu stałam się blondynką. Efekt jest piękny. Mąż mówi że zakochał się w blondyneczce od nowa
Post autor: oliś »
,,Ja jestem właśnie po szalonej metamorfozie w Magii Blondu, z bardzo ciemnego brązu stałam się blondynką. Efekt jest piękny. Mąż mówi że zakochał się w blondyneczce od nowa ,,
Te opinie przekonały mnie do wizyty w Magii Blondu, trafiłam na fotel do Pani Danusi, niesamowita kobieta <3 Blond wyszedł perfekcyjnie
Post autor: samana »
Te opinie przekonały mnie do wizyty w Magii Blondu, trafiłam na fotel do Pani Danusi, niesamowita kobieta <3 Blond wyszedł perfekcyjnie ''
W Magii Blondu wykonują piękne włosowe metamorfozy. Ostatnio u Pani Danusi z krwistej rudej stałą się jasną blondynką. Jestem zachwycona efektem
Post autor: ewi9922 »
Post autor: Mikruss2 »
Wróć do „Bądź piękna! Wszystko o kosmetykach i pielęgnacji”
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię