Depilacja laserowa, tak czy nie?
To miejsce pełne kosmetyków i opisanych rytuałów pielęgnacyjnych. Dzielimy się doświadczeniami z kosmetologii i nowościami z drogerii. To miejsce na wymianę kosmetyków, podpowiedzi jak dbać o siebie, o swoją cerę oraz triki make upowe! Dzielimy się ciekawostkami znalezionymi w sieci.
Depilacja laserowa, tak czy nie?
Post autor: mamuśka17 »
Jak to jest z tą depilacją laserową, czy warto ją wykonać? Na https://anlaya.pl/pricelist/294-vectus/ jest sporo informacji na ten temat. Niby z tego co czytam wynika, że zabieg jest skuteczny. Jednak czy ktoś z Was go wykonał i może podzielić się swoją własną opinią?
Re: Depilacja laserowa, tak czy nie?
Post autor: łyczka »
jesli mamy taka mozliwosc, to warto sie zdecydowac na depilacje laserową. ja zrobilam i to byla najlepsza decyzja! latem to juz w ogole sie to docenia, mega komfort. w Dermedzie w Katowicach bylam, pamietam ze wykupilam sobie wtedy pakiet zabiegów w bardzo fajnej cenie i jeszcze mieli jakas promocje
Post autor: pał »
Ostatnio byłam na depilacji laserowej w https://www.derma-med.pl/ Nie ukrywam, że byłam sceptycznie do tego nastawiona, jednakże po namowie koleżanki w końcu się zdecydowałam na pierwszą sesje. Powiem wam, ze naprawdę nie czułam jakiegoś większego bólu. Wszystko trwało kilkanaście minut i już nie mogę się doczekać, aż będę miała wszędzie gładką skórę.
Post autor: Wiśnia »
Jeżeli ktoś się zastanawia czy zabieg jest bolesny czy nie to mogę powiedzieć że nie trwa około 15/20 minut zależy od części ciała . Efekty widoczne są dopiero po wykonaniu serii zabiegów . Ja wykonałam zabieg depilacji nóg i bikini . Polecam klinikę Bieńkowscy w Bydgoszczy.
Post autor: aśka »
jest bolesna ale działa! Ja tam sobie robie wszystko co tylko mogę zabieg bio-odnawiający, mezoterapię, kwasy - dużo lepiej wyglądam także polecam, ale w sprawdzonym salonie!
Post autor: Laśkala »
Na szczęście mamy różne metody depilacji do dyspozycji. Więcej o ich wadach i zaletach znajdziecie na stronie https://depilacja.weebly.com/ Wszystkiego dowiecie się ze szczegółami.
Wróć do „Bądź piękna! Wszystko o kosmetykach i pielęgnacji”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne