No więc natchnęło mnie do tego aby samodzielnie spróbować jak to jest zrobic własny krem do twarzy czy balsam. Pochwalcie się czy może próbowałyście

Ja za bardzo nie mam czasu na robienie kosmetyków, więc je kupuje w sprawdzonym sklepie , o tutaj: https://rodzinaeko.pl/dla-mezczyzny . To sklep internetowy oferujący artykuły naturalne i ekologiczne dla całej rodziny! Produkty przeznaczone są dla dzieci, kobiet, mężczyzn, rodzin, jednym słowem dla każdego.teriada pisze: ↑07 cze 2019, 23:09 Naturalne kosmetyki można sobie zrobić samemu, choć też sporo produktów eko można sobie kupić teraz w sklepie i nie trzeba robić tego samemu. Też do nawilżania ciała mam krem witaminowy HB, bo nie wyobrażam sobie dnia bez nawilżenia. Skóra jest dzięki temu w lepszej kondycji.
Post autor: karolinaboni »
Post autor: krysia_1984 »
Post autor: struśka »
mysle podobnie dlatego zaczelam kupowac z bielendy ale niestety z miesiaca na miesiac w drogeriach coraz mniej tej firmylesiowa pisze: ↑14 wrz 2021, 21:42 Myslalam kiedys o tym, nawet probowalam jakies maseczki robic i pilingi ale nie poszlo za dobrze. wiecej to roboty i syfu a i koszty skladnikow nie male niz to warte, moze sie nie nadajewole kupowac dobre firmy z fajnym zdrowym skladem i nie stresowac sie ze mi braknie czy cos
![]()
no to prawda dlatego nie kupuje w sklepach a na necie zamawiamstruśka pisze: ↑15 wrz 2021, 10:38mysle podobnie dlatego zaczelam kupowac z bielendy ale niestety z miesiaca na miesiac w drogeriach coraz mniej tej firmylesiowa pisze: ↑14 wrz 2021, 21:42 Myslalam kiedys o tym, nawet probowalam jakies maseczki robic i pilingi ale nie poszlo za dobrze. wiecej to roboty i syfu a i koszty skladnikow nie male niz to warte, moze sie nie nadajewole kupowac dobre firmy z fajnym zdrowym skladem i nie stresowac sie ze mi braknie czy cos
![]()
![]()
Post autor: kaśka »
faktycznie ogromny wybor ! fajna strona nie znalam jej wczesniejlesiowa pisze: ↑21 wrz 2021, 11:24no to prawda dlatego nie kupuje w sklepach a na necie zamawiamstruśka pisze: ↑15 wrz 2021, 10:38mysle podobnie dlatego zaczelam kupowac z bielendy ale niestety z miesiaca na miesiac w drogeriach coraz mniej tej firmylesiowa pisze: ↑14 wrz 2021, 21:42 Myslalam kiedys o tym, nawet probowalam jakies maseczki robic i pilingi ale nie poszlo za dobrze. wiecej to roboty i syfu a i koszty skladnikow nie male niz to warte, moze sie nie nadajewole kupowac dobre firmy z fajnym zdrowym skladem i nie stresowac sie ze mi braknie czy cos
![]()
![]()
tu masz wiele serii i duzy wybor https://www.notino.pl/bielenda/?exp=bielenda
Post autor: kasiakowa06 »
Póki co to samodzielnie robię tylko przebraniamagra pisze: ↑18 gru 2018, 21:15 Fajne są takie kosmetyki i na pewno zdrowe. Problem jest jednak z przechowywaniem i cena jest wyższa. Ja niestety nie mam na to czasu. Czasem używam oleju kokosowego do ciała, ale sama nie robię jako takich kosmetyków.
Wróć do „Bądź piękna! Wszystko o kosmetykach i pielęgnacji”