Co sądzisz o makijażu Smokey Eyes?

To miejsce pełne kosmetyków i opisanych rytuałów pielęgnacyjnych. Dzielimy się doświadczeniami z kosmetologii i nowościami z drogerii. To miejsce na wymianę kosmetyków, podpowiedzi jak dbać o siebie, o swoją cerę oraz triki make upowe! Dzielimy się ciekawostkami znalezionymi w sieci.
Agneshka1998

Co sądzisz o makijażu Smokey Eyes?

Post autor: Agneshka1998 »

Pozdrowienia drodzy! Czy możesz podzielić się tym, jaki makijaż wolisz?
Ostatnio próbowałam makijażu przydymionych oczu. Kto nie wie, to taka technika makijażu oczu, która tworzy płynne przejście od jaśniejszych odcieni cieni do ciemniejszych. Mogą być od dwóch do ogromnej liczby. W rzeczywistości uzyskuje się tak zwany efekt zamglenia. Wynik mnie zadziwił, oczy to tylko bomba. Nawet nie zaszkodziło, że do wykonania takiego makijażu użyłam niedrogich kosmetyków z Avon katalogu
Czy próbowałeś tego typu makijażu?
Awatar użytkownika
Jules

Re: Co sądzisz o makijażu Smokey Eyes?

Post autor: Jules »

Kod: Zaznacz cały

Pozdrowienia drodzy! Czy możesz podzielić się tym, jaki makijaż wolisz?
Ostatnio próbowałam makijażu przydymionych oczu. Kto nie wie, to taka technika makijażu oczu, która tworzy płynne przejście od jaśniejszych odcieni cieni do ciemniejszych. Mogą być od dwóch do ogromnej liczby. W rzeczywistości uzyskuje się tak zwany efekt zamglenia. Wynik mnie zadziwił, oczy to tylko bomba. Nawet nie zaszkodziło, że do wykonania takiego makijażu użyłam niedrogich kosmetyków z Avon katalogu Czy próbowałeś tego typu makijażu?
Smoky eyes wychodzi z mody. Teraz modne są Foxy Eyes.
www.baszkowski.pl - rozwody Poznań
ODPOWIEDZ